AUTÓMENTÉS,
GÉPJÁRMŰ ÉS GÉPSZÁLLÍTÁS
Non-stop autószállítás és -mentés:
+ 36 20 925 7377
MIÉRT VÁLASSZA ÖN IS CÉGÜNK SZOLGÁLTATÁSAIT?
Autószállítás és autómentés
Utánfutó, quad, és motorszállítás
Építőipari és munkagépszállítás
Versenyautó szállítás

Járműveink felelősség és rakománybiztosítással rendelkeznek, melyekkel munkatársaink rövid határidővel teljesítik az igényelt szolgáltatások bármelyikét.

Kis és nagyvállalatok részére, a megrendelőink igényei szerint összeállított csomagokat ajánlunk.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Kellő tapasztalattal és gyakorlattal felvértezve sikeresen oldunk meg egyedi jellegű feladatokat is.
Non-stop autószállítás és -mentés:
+ 36 20 925 7377
Teherauótók, munkagépek, lakókocsik és egyéb járművek szállítása esetén érdeklődjön telefonon.
Cégünk garanciával, rövid határidőn belül vállalt szolgáltatásai belföldön és külföldön egyaránt a következők:
Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a Perényi Norbert E.V. fuvarozó (a továbbiakban Perényi Autómentés) weboldalának felhasználói által megadott személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket, szabályokat meghatározza.

Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag a KAPCSOLAT menüpontban lévő, a Perényi Autómentés munkatársai számára hozzáférhető, felhasználók által megadott adatokra terjed ki. Rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki más internetes felületeken, önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét és azok valamilyen módon kapcsolatba hozhatóak a Perényi Autómentés munkatársaival és szolgáltatásaival.

Adatok
Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A KAPCSOLAT menüpontban elérhető kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése során megadott adatok közül kizárólag a név, telefonszám és az email cím tekinthető személyes adatnak.

Az adatkezelés célja
Az Adatkezelés célja, hogy a személyre szabott szolgáltatás csak megfelelő jogosultság esetén legyen elérhető.

Hozzájárulás az adatkezeléshez
A felhasználó, a KAPCSOLAT menüpontban lévő elektronikus űrlap kitöltésével kifejezetten hozzájárul, hogy a Perényi Autómentés munkatársai az ott megadott adatait kezelje, kapcsolatfelvétel és az igényelt szolgáltatás elvégzése, vagy azzal kapcsolatos információadás céljából.

Adatbiztonság
Jelen weboldal üzemeltetője törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az ideiglenesen birtokába jutott kapcsolatfelvételhez szükséges adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést harmadik fél számára megakadályozza.

Hozzáférés és adatmódosítás
A KAPCSOLAT menüpontban megadott adatok utólag nem változtathatóak.

Adatok törlése
A felhasználó a személyes adatok törlését kérheti a jelen weboldal üzemeltetőjétől. Emellett az adatok nem kerülnek megőrzésre speciális adatbázisban, kivéve a weboldal üzemeltetőjének levelező kliensében, melyen visszakereshetőek és természetesen törölhetőek a felhasználó által megadott személyes adatok.

Az adattárolás időtartama
A személyes adatokat csak addig tároljuk, amíg az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve a felhasználó által engedélyezett felhasználás érdekében arra szükség van, ha jogszabály arról másképpen nem rendelkezik.

Biztonság
Jelen weboldal üzemeltetője az internetes kommunikációt a szolgáltatókon keresztül veszi igénybe, azt az adatbiztonságot nyújtva ügyfeleinek, melyet a szolgáltatók is biztosítanak az interneten keresztüli kommunikációhoz a Perényi Autómentés részére. A szolgáltatók által használt technikai és szervezeti biztonsági előírások védelmet nyújtanak a személyes adatok manipulálása, adatvesztés és illetéktelen hozzáférés ellen. A felhasználó által az adatkezelőnek megadott személyes adat harmadik fél számára nem hozzáférhető.

Elérhetőség
Amennyiben az adatbiztonsággal, adatvédelemmel kapcsolatosan bármilyen észrevétele, kérdése, vagy javaslata van, keressen minket a weboldalon található, több helyen feltüntetett telefonszámon, vagy email címen.
Perényi Autómentés, Gépjármű és Gépszállítás (Perényi Norbert E.V. fuvarozó)
2120 Dunakeszi, Határ út 19.
Telefon: +36 20 925 7377
E-mail: perenyifuvar@gmail.com
Darus
autómentés
ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT